Trials en kamp

Vorige week hebben we de trials op de Bosbaan geroeid. De bedoeling was 6km in Almere, echter door ijs moesten we weer terug naar de Bosbaan en werd het 3x1900m met twee maal keerboei. Ik ben rond Kerst met Joris in de twee gaan roeien en het ging redelijk oké qua snelheid. Echter waren de 2 ingespeelde tweetjes nogmaals sneller; het gat met Tim/Roeland even groot (35sec), maar met de Muda's nog maar 20sec (ipv 1 minuut).

Inmiddels zijn we op kamp in Portugal. Vrijdag hebben we te horen gekregen dat René geen indicatie ziet om de 4- van afgelopen jaar vooralsnog te wijzigen nav de 6km trials, dit na enigszins aandringen van die vier zelf. "Lekker trainen en rust in de tent". Telkens weer worden de afspraken mbt selecties die we in oktober hebben gemaakt door de bond bijgesteld. Lekker begin van het kamp.....

De mogelijkheid om nog een kans te krijgen op selecties voor de Spelen is om op de trials eind februari, 2km boord-aan-boord, 1 van de tweetjes 'met een significant verschil' te verslaan. Wij worden in een kansloze positie geplaatst als we de plannen van de bond voor komende 3 weken blijven volgen. Dus hebben Joris en ik besloten naar huis te gaan, even de batterij opladen, en voorbereiden op de laatste beetje "kans" die we geboden krijgen. Als er daadwerkelijk ijs ligt in Nederland gaan we naar Sevilla, ook mooi!

Wordt leuk, komende 3weken, met een plan tot het uiterste gaan! Even los van alle sombere mensen om je heen die alsmaar klagen; dat het schema te zwaar is, dat er 'heavy men' boven staat en die liever de selectie-confrontatie uit de weggaan.

Er vol voor gaan!

C'est la vie!!

4 opmerkingen:

  1. Behoorlijk klote nieuws, en vooral kut dat er geen duidelijke criteria zijn. Gassen met die handel in Sevilla!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit versta niet onder zeggen dat het het "konings" gaat!
    Maar kom mee naar Sevilla, daar de puntje op i zet en dan moet dat koningse gevoel toch echt een keer gaan komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klote situatie, maar nu heb je wel een duidelijk plan en een concreet doel! Veel succes!!

    BeantwoordenVerwijderen