Tests!

We zitten nu middenin een weekje testjes doen, om te zien he we fysiek en roei-technisch ervoor staan. Afgelopen vrijdag zijn we begonnen met een 6km time-trial in de 2- met Joeri. Om eens het leer-effect te vergroten zat ik afgelopen weken op slag. De time-trial ging redelijk, echter is volgen en vermogen leveren meer mijn kracht dan voorslaan. De dag erna weer een time-trail (6km) in de 4-, samen met Joeri, Joris en Bjorn. De uitslagen van beide time-trails zijn merkwaardig al te vinden op NLRoei ("who's the snitch?").

Verder staan er ergo-testen op het programma. Vandaag een 2km-test, die zonder verdere voorbereiding afgewerkt moest worden. Met een tijd van 6:17 ben ik redelijk tevreden, ging voor 6:14-6:15, echter de laatste 500m was de koek op; het afsprinten wilde niet meer lukken! Wel weer de snelste!

Woensdag nog meer ergo-testjes; 100m en 500m sprint-werk en s'middags 30min@T20. Het sprintwerk lijkt me mooi, die 30minuten moeten we dan ook maar even doen. Na al die testjes weten we (coach+atleet) waar aan gewerkt moet worden. Vanaf vrijdag op trainingskamp in Sabaudia. De Spelen komen eraan......

Arnoud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten