LM2- Plovdiv


De knoop is door; Joris en ik zullen definitief als LM2- naar het WK in Plovdiv, Bulgarije gaan.

Gisteren hebben we voor dit jaar de spannendste race in de twee op de Nederlandse wateren gevaren. De gehele race roeide we zij-aan-zij met Nanne en Meindert (Olympische Nederlandse zware 2-), echter op de eindstreep was het verschil 0,19sec in ons nadeel. Tevens ook weer sneller dan de andere LM2-, dus dat WK-ticket LM2- is definitief binnen.

Het was niet onze beste race, wel de snelste. In een tijd van 6:29,18 hebben we weer een PR neergezet; geen Nederlands record, aangezien we in het zware veld startten. De reeks van tijden wordt steeds mooier en steeds een fractie sneller, een Boebka-tje. Op naar dat wereldrecord (6:26,61)!

Volgende wedstrijd is alweer over 4 dagen, WereldBeker Munchen. De (voorlopige) inschrijvingen zijn bekend. We vertrekken morgen met de Volvo van Rob; karren over de Deutsche Autobahn!

De laatste twee dagen voor de race hadden Joris en ik het rustig aan gedaan, omdat we wisten dat het een harde pot zou worden tegen Nanne en Meindert en tevens aanstaande vrijdag dus ook de derde WereldBeker begint. Die twee dagen vullen zich dan met dingen waarvan je zegt “lekker lamballen”. In de ochtend trainen, koffie doen, beetje eten, slapen, krantje lezen (beentjes omhoog!), beetje internetten en tv kijken. En wat is er mooier dan kijken hoe andere sporters, net als jezelf, een topprestatie willen neerzetten. Die topprestatie valt dan wat dat betreft tegen van het Nederlands elftal tegen Denemarken. Dan liever kijken naar het echte afzien bij het koersen. Kon ook erg genieten van het tennis……..

Arnoud

2 opmerkingen:

  1. Hi |Guys,

    CONGRAT with Plovdiv. Gaan we samen met Rob de Bulgaarse rode wijn uitproberen (na de Servische, Montenegrijnse, de Lucernaanse Italiaanse en straks de Blaue Zweigelt in Munchen). Goede reis dinsdag!

    Dude

    BeantwoordenVerwijderen